Suppen in Cuijk

Wil jij een dagje suppen in de buurt van Cuijk? Op de prachtige Mookerplas kun je suppen vlakbij Cuijk met Marina Mookerplas. Wij beschikken over vijf SUP’s die ideaal zijn om actief het meer en de omgeving mee te gaan verkennen. Suppen vlakbij Cuijk is een leuke activiteit voor iedereen, en daarom ook heel geschikt voor een dagje met familie, vrienden of collega’s. Bij Marina Mookerplas kun je een SUP huren vlakbij Cuijk om op een sportieve en leuke manier de Mookerplas mee te gaan verkennen. Daarnaast vind je bij ons ook allerlei andere mogelijkheden om plezier te maken op én om het water. Combineer je SUP bijvoorbeeld eens met een luxe sloep of stoere E-chopper!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!SUP Arrangementen

Na een actief dagje suppen kan het heerlijk zijn om even na te genieten en te ontspannen met een hapje en drankje. Kom je een SUP huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas, dan kun je er daarom ook voor kiezen om één van onze arrangementen te boeken. Kom na je SUP-avontuur terug naar de haven en krijg een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak bij restaurant De Loopplank.

Het restaurant ligt bij de haven en biedt een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Zo kun je nog even rustig genieten van de aanblik van het meer waar je zojuist hebt gesupt. Met een arrangement maak je jouw dagje uit met de SUP compleet!

Een dagje uit op de Mookerplas

Als jij een SUP wil huren vlakbij Cuijk, dan is Marina Mookerplas een mooie keuze. Kom genieten van het prachtige meer en de mooie omgeving en maak er een actieve dag van met familie, vrienden of collega’s. Wil je nog meer beleven op het water? Je kunt je SUP ook combineren met de huur van één van onze luxe sloepen, kajaks of E-choppers.

Daarnaast kun je bij Marina Mookerplas een spannende les eFoiling volgen. Zo zijn de mogelijkheden oneindig om er een leuke dag in én om het water van te maken. Meer weten? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.SUP huren

Sup huren op de Mookerplas! Het huren van een Sup van Marina Mookerplas is volop genieten van- en op het water! Marina Mookerplas beschikt over 5 SUP's . De SUP's van Marina Mookerplas zijn voor iedereen geschikt en ook helemaal fantastisch om actief de omgeving mee te verkennen of om zomaar eens uit te proberen. Ook leuk in combinatie met het huren van een E-chopper, luxe sloep of kajak voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!

SUP Arrangementen

Als u bij ons een SUP huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een SUP.

Natuurlijk kunt u de SUP ook combineren met de huur van een E-chopper, Kajak, Luxe Sloep voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

Reserveren SUP

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één of meerdere van de 5 SUP's huren, dit kan per dag van 09:30 tot 20:00 of voor meerdere dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00.