Huren Houseboat

Op zoek naar een mooie en comfortabele houseboat om een weekje of weekendje weg in door te brengen? Bij Marina Mookerplas kun je een luxe houseboat huren in zowel de zomer als de winter. Onze houseboats zijn zeer luxe ingericht en ideaal om te boeken als vakantieverblijf. Je kunt er comfortabel in overnachten, in de zomer met verfrissende airco en in de winter met verwarming. Geniet van het prachtige uitzicht op de Mookerplas vanuit de boot, of duik het heldere water in vanaf je eigen terras. Met een heerlijk verblijf en genoeg recreatie in de omgeving zal je je zeker niet vervelen bij Marina Mookerplas!

Onderstaand de link naar het boekingsplatform Huren Houseboat voor de huur van een Houseboat:Houseboat Inrichting

De Houseboats op Marina Mookerplas zijn zeer luxe ingericht. Helemaal geschikt om te boeken als vakantieverblijf voor een weekje weg om zeer comfortabel te overnachten. Lekker binnen in de Houseboat zitten met prachtig uitzicht. Inclusief airco in de zomer en verwarming in de winter. Of heerlijk vanaf je terras duiken in het zeer heldere water van de Mookerplas. Ook in de recreatieve omgeving is heel veel te doen. Vervelen dat zal je zeker niet op deze prachtige locatie in de Mookerplas.

Houseboat huren voor vakantie

De Houseboats op Marina Mookerplas beschikken over een 2 persoonsslaapkamer, een slaapkamer met stapelbed en als extra nog een bedbank in de woonkamer. Prima geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. Kom heerlijk genieten van een welverdiende vakantie in een Houseboat. Ook heerlijk verblijven in de winter in de volledig geïsoleerde en heerlijk verwarmde Houseboats in Marina Mookerplas.
Houseboat met dakterras

In jachthaven Marina Mookerplas kunt u ook Houseboats met een dakterras huren en genieten van de extra ruimte en het geweldige uitzicht vanaf het dakterras op de Mookerplas.

Houseboat huren in de winter

De Houseboats van Marina Mookerplas zijn perfect geïsoleerd en dus kun je ook in de winterperiode heerlijk verblijven in een Houseboat. In de avond is alles sfeervol verlicht en is het water en het landschap een betoverend plaatje.Huren Houseboat

Het is ook mogelijk om deze prachtige Houseboat te huren voor een lekker weekje of weekeind weg in de zomer maar zeker ook in de winter. Mocht u geïnteresseerd zijn om onze Houseboats te huren, gebruik dan de onderstaande link naar Huren Houseboat om te reserveren.

Houseboat Inrichting

De Houseboats van Havenlodge op Marina Mookerplas zijn zeer luxe ingericht. Helemaal geschikt om te boeken als vakantieverblijf voor een weekje weg om zeer comfortabel te overnachten. Lekker binnen in de Houseboat zitten met prachtig uitzicht. Inclusief airco in de zomer en verwarming in de winter. Of heerlijk vanaf je terras duiken in het zeer heldere water van de Mookerplas. Ook in de recreatieve omgeving is heel veel te doen. Vervelen dat zal je zeker niet op deze prachtige locatie in de Mookerplas.

Houseboat huren voor vakantie

De Houseboats op Marina Mookerplas beschikken over een 2 persoonsslaapkamer, een slaapkamer met stapelbed en als extra nog een bedbank in de woonkamer. Prima geschikt voor maximaal 4 volwassenen en twee kinderen om heerlijk in te genieten voor een welverdiende vakantie in een Houseboat. Ook heerlijk verblijven in de winter in de volledig geïsoleerde en heerlijk verwarmde Houseboats in Marina Mookerplas.

Houseboat met dakterras

In jachthaven Marina Mookerplas kunt u ook Houseboats met een dakterras huren en genieten van de extra ruimte en het geweldige uitzicht vanaf het dakterras op de Mookerplas.

Houseboat huren in de winter

De Houseboats van Marina Mookerplas zijn perfect geïsoleerd en dus kun je ook in de winterperiode heerlijk verblijven in een Houseboat. In de avond is alles sfeervol verlicht en is het water en het landschap een betoverend plaatje.