Bootverhuur Limburg

Wil jij graag een boot huren in Limburg om heerlijk mee te varen en te genieten van de rust en omgeving? Bij Marina Mookerplas vind je een bootverhuur in Limburg bij de Mookerplas. Wij hebben diverse opties waarmee jij lekker het water op kan. Kies voor een luxe sloep of avontuurlijke kajak, en combineer die bijvoorbeeld met een sportieve SUP of E-chopper om de omgeving mee te verkennen. Bij Marina Mookerplas kun je het meer én de omgeving ultiem beleven en er een mooie dag in de natuur van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Diverse opties voor een boot in Limburg

Marina Mookerplas heeft mogelijkheden voor de verhuur van twee luxe sloepen, vier kajaks (één- en tweepersoons) en zeven SUP’s. Zo kun jij kiezen wat voor boot je wil huren in Limburg om het water mee te gaan ontdekken. Wil je comfortabel en volop genieten? Kies dan voor een luxe sloep. Hiermee kun je heerlijk varen over het water onder het genot van een hapje of drankje. De sloep heeft een gezellige rondzit en fijne biminitop tegen de zon. Zo kun je zeker een dagje goed vertoeven!

Wil je een avontuurlijkere dag beleven? Ga dan voor het huren van een kajak. Hiermee kun je op een leuke manier het meer en de omgeving verkennen. Onze kajaks zijn gemakkelijk te besturen en geschikt voor alle leeftijden. Ook kun je kiezen voor een SUP, om een sportief dagje op het water te beleven.

Wil je vakantie vieren op het water? Breng een weekje of weekend door in één van onze luxe Houseboats. Het is een fijn en volledig vakantieverblijf op het water, gelegen in onze haven. Vanuit onze Houseboats kun je gemakkelijk de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Huur een boot op de Mookerplas

Kies één van onze diverse mogelijkheden voor het huren van een boot in Limburg en ga lekker de prachtige Mookerplas verkennen. Voor een compleet dagje uit kun je een boot combineren met het huren van een stoere E-chopper of een diner in het nabijgelegen restaurant.

Wij hebben alle mogelijkheden om er een heerlijke dag op het water van te maken met familie, vrienden of collega’s. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!