Bootverhuur Mook

Wil jij vanaf het water genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas kun je een boot huren in Mook om mee te varen over de Mookerplas. Bij ons vind je verschillende opties voor bootverhuur in Mook. Marina Mookerplas biedt allerlei mogelijkheden om het water met veel plezier en avontuur te kunnen beleven. Kies voor een van onze luxe sloepen of kajaks om de Mookerplas mee te ontdekken. Je kunt er zelfs voor kiezen om je gehuurde boot in Mook te combineren met een stoere E-chopper of SUP, zodat je het meer én de omgeving weer anders kunt ervaren. Zo maak je er een mooi dagje uit van bij de Mookerplas!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Verschillende mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas kunnen wij twee luxe sloepen, twee éénpersoons kajaks en twee tweepersoonskajaks, en zeven SUP’s verhuren, waar jij het meer mee kunt gaan ontdekken. Wil je comfortabel en luxe genieten van het varen over het water? Kies dan voor een sloep. Hiermee kun je gezellig rondvaren onder het genot van een hapje of drankje. Met een fijne rondzit en biminitop tegen de zon, is een luxe sloep volop genieten de hele dag door.

Voor wat meer avontuur kun je ook kiezen voor een van onze kajaks. Ze zijn gemakkelijk te besturen en daarom ook geschikt voor bijna alle leeftijden. Een kajak is ideaal om actief het water en de omgeving te verkennen. Wil je nog sportiever bezig zijn? Dan kun je kiezen voor het huren van een SUP, eventueel in combinatie met een sloep.

Daarbij verhuren wij prachtige Houseboats die in onze haven liggen. Een Houseboat is een luxe boot die je kunt huren in Mook voor lekker een weekje of weekendje weg. Het is een volledig vakantieverblijf, maar dan op het water. Je bevindt je in onze haven en kunt vanuit daar de omgeving en de verschillende recreatieactiviteiten beleven.

Beleef de Mookerplas

Bij Marina Mookerplas kun je de boot in Mook vinden die bij jou avontuur past. Of je nou wilt genieten van de rust van de natuur of actief het water op wilt. Wil je daarbij nog een leuke activiteit doen op het water? 

Bij Marina Mookerplas heb je alle mogelijkheden om er een leuk dagje uit van te maken met familie, vrienden of collega’s. Meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden.  De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!