Boot huren Noord-Limburg

Ben jij op zoek naar een fijne boot in Noord-Limburg die je kunt huren voor je gezin, met vrienden of voor een bedrijfsuitje? Bij Marina Mookerplas vind je een bootverhuur in Noord-Limburg in de jachthaven van de Mookerplas. Wij bieden allerlei mogelijkheden om varend het water mee te kunnen gaan verkennen, of om zelfs een paar nachtjes door te brengen op het water. Kies voor één van onze luxe sloepen, kajaks of SUP’s om een dagje de Mookerplas over te varen. Je kunt je boot huren in Noord-Limburg ook combineren met een stoere E-chopper, om ook de omgeving van de Mookerplas te doorkruisen. Zo heb je altijd een compleet dagje uit bij Marina Mookerplas.Welke boot ga jij huren in Noord-Limburg?

Bij de bootverhuur in Noord-Limburg van Marina Mookerplas, hebben wij twee luxe sloepen, vier kajaks en zeven SUP’s te verhuren. Kies voor een luxe sloep, om comfortabel en gezellig te kunnen gaan genieten van een dag op het water. Onder het genot van een hapje en drankje kun je het water gaan verkennen. Zoek je wat meer avontuur? Ga dan voor een één- of tweepersoons kajak, of ga actief SUPpen op het water.

Daarnaast vind je in onze jachthaven diverse luxe Houseboats. Deze hebben alle voorzieningen van een comfortabel vakantiehuisje, maar dan op het water. Ideaal voor een bijzonder weekje of weekendje weg met het gezin of je partner. Ook dan kun je genieten van alles wat de Mookerplas te bieden heeft op het gebied van natuur en recreatie.

Ontdek de Mookerplas

Bij Marina Mookerplas vind je de boot in Noord-Limburg die bij jouw dagje uit past. Of je nou een ontspannen dagje in een luxe sloep wilt doorbrengen, of juist actief aan het roeien wilt slaan in een kajak.

Zo heb je allerlei mogelijkheden voor een fijne dag op het water met vrienden, familie of collega’s.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!