Boot huren Plasmolen

Zoek jij een plek om een boot te huren in Plasmolen om lekker te gaan varen op de Mookerplas? Bij jachthaven Marina Mookerplas vind je een bootverhuur vlakbij Plasmolen aan de Mookerplas. Wij bieden allerlei mogelijkheden om met een boot in Plasmolen het water te gaan verkennen. Of je nou op een ontspannen, of avontuurlijke manier het water op wilt gaan.  Kies bijvoorbeeld voor één van onze luxe sloepen voor een gezellig dagje uit. Of kies voor een kajak om een actief dagje op het water te ervaren. Bij Marina Mookerplas kun je er zelfs voor kiezen om naast een boot te huren in Plasmolen, ook meteen een ritje op de E-chopper te maken. Een mooie dag op en bij het water is gegarandeerd bij Marina Mookerplas.Ontdek de mogelijkheden

Marina Mookerplas heeft diverse opties bij onze bootverhuur in Plasmolen. Wil je comfortabel genieten van een dagje op het water? Kies dan voor één van onze luxe sloepen. Je kunt gezellig zitten in de rondzit, en bent beschermd van de zon door de handige biminitop. Zoek je wat meer avontuur? Kies dan voor één van onze vier kajaks. We hebben één- en tweepersoons kajaks in ons aanbod. Ze zijn gemakkelijk te besturen en daarmee geschikt voor alle leeftijden. Of ga met een SUP op een sportieve manier het water verkennen, eventueel in combinatie met een sloep.

Bij Marina Mookerplas kun je ook een boot huren vlakbij Plasmolen als luxe vakantieverblijf. Onze houseboat hebben alle faciliteiten en comfort van een vakantiehuis, maar dan op het water. Ideaal voor een weekendje of weekje weg, met genoeg recreatiemogelijkheden in en om de Mookerplas.

Beleef de Mookerplas

Huur een boot in Plasmolen bij Marina Mookerplas en ontdek de Mookerplas op een comfortabele, sportieve of luxe manier. Ga het water verkennen en geniet van een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Of ga de omgeving rondom het meer ontdekken op een stoere E-chopper. Bij Marina Mookerplas zijn de mogelijkheden oneindig. Meer weten? Bekijk de verhuuropties op de website, of neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!