E-chopper huren Cuijk

Wil jij op een leuke manier de omgeving van de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen? Huur dan een stoere E-chopper vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas. Door een E-chopper tour vlakbij Cuijk te maken verken je de natuur rondom de Mookerplas met veel plezier én comfort. Onze E-choppers zijn luxe, gemakkelijk en je kunt zo’n 35 kilometer reisplezier beleven, zonder bij te hoeven laden. Combineer je E-chopper bij Cuijk met een luxe sloep, kajak of SUP, zodat je zowel de omgeving als het meer zelf kunt verkennen. Zo heb je gegarandeerd een heerlijk dagje uit bij de Mookerplas!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!Arrangementen met de E-chopper

Wil je een compleet dagje uit organiseren? Je kunt je E-chopper tour vlakbij Cuijk combineren met één van onze arrangementen. Je maakt een ritje op de E-chopper, en gaat vervolgens naar restaurant De Loopplank voor een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak.

Restaurant De Loopplank ligt bij de haven en je hebt er een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Op onze website kun je de diverse arrangementen van Marina Mookerplas bekijken bij het restaurant. Zo heb je heel gemakkelijk een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s!

Met de E-chopper langs de Mookerplas

Kom een E-chopper huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas, en verken de omgeving van het prachtige meer. Of combineer je E-chopper ritje met een rondje varen over de plas, met één van onze andere verhuurmogelijkheden. Zoek je nog een andere leuke activiteit op het water?

Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig voor een leuke en actieve dag in en om het water. Wil je meer weten? Bekijk ons aanbod op onze website of neem gerust eens contact met ons op.


E-chopper huren

E-chopper huren, wilt u de omgeving van de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over stoere E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen. Daarnaast hebben de E-choppers tot circa 35 km rijplezier zonder bij te laden. Ook leuk in combinatie met het huren van een luxe sloep, kajak of SUP in de ochtend of de middag en met een lunch of diner in restaurant de Loopplank voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!

E-chopper Arrangementen

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een E-chopper.

Natuurlijk kunt u de E-chopper ook combineren met de huur van een Luxe sloep, Kajak, SUP of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

E-chopper en de omgeving

De omgeving van de Mookerplas is fantastisch om te ontdekken met onze stoere en luxe e-choppers. De Mookerplas is gelegen aan de Mookerheide In het topje van Noord Limburg op de grens met Brabant. Een natuurgebied met grote heidevelden, mooie bossen en rijk aan geschiedenis. De ideale plek om te fietsen en en te genieten van de diverse bezienswaardigheden en de vele terrasjes van de omgeving.

E-chopper routes

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u kiezen uit diverse routes zoals:

  • Plasmolen Mookerhei route; een route langs de Maas en over de Mookerheide en door de de bosrijke omgeving van de Wolfsberg en de Sint-Jansberg en door een stukje van Duitsland en langs cafés en restaurants
  • Romeinen en keramiek route; een route met een oversteek via de pont over de Maas en langs de keramiek van de Maas en de Niers en natuurlijk ook langs tal van cafés en restaurants

Reserveren huren E-chopper

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze E-choppers huren. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer comfortabel om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en we hebben ook e-choppers waarop u indien gewenst met twee personen kunt zitten.

Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren. U kunt de e-choppers huren van 09:30 tot 12:30 of van 14:30 tot 17:30. Let op: minimaal 1 jaar in het bezit van een brommercertificaat of een rijbewijs en de laatste 5 jaar geen ontzegging van de rijbevoegdheid is verplicht voor de bestuurder.