E-chopper huren Limburg

Zoek jij een mooie plek om een E-chopper te huren in Limburg voor een actieve en leuke dag in de natuur? Bij de Mookerplas, op de grens van Brabant en Limburg, kun je een heerlijke E-chopper tour maken in Limburg in de omgeving van dit prachtige meer. Verken de omgeving van de Mookerplas op één van de luxe E-choppers die je kunt huren bij Marina Mookerplas. Met onze E-choppers kun je tot wel 35 kilometer reisplezier hebben, zonder bij te hoeven laden. Deze stoere elektrische voertuigen zijn comfortabel en leuk, en zorgen gegarandeerd voor een leuk dagje uit in de natuur! Wil je ook het water verkennen? Combineer dan je E-chopper in Limburg met een van onze andere verhuurmogelijkheden, zoals een luxe sloep, kajak of SUP.

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!E-chopper arrangementen in Limburg

Kies één van onze E-chopper arrangementen en beleef een compleet dagje uit bij de Mookerplas. Een arrangement is ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of gezellig uitstapje met vrienden. Je combineert hiermee je E-chopper tour in Limburg bij de Mookerplas met een heerlijke lunch of diner, of koffie met gebak.

Wij bieden diverse arrangementen bij restaurant De Loopplank, gelegen bij de haven van de Mookerplas. In het restaurant kun je na een E-chopper ritje genieten van lekker eten en een prachtig uitzicht over het meer. Dat maakt je uitstapje naar de Mookerplas helemaal compleet.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Bij Marina Mookerplas kun je een E-chopper huren in Limburg voor een fijne dag in de omgeving van de Mookerplas. Je kunt een ritje maken op de E-chopper en daarna lekker gaan eten in restaurant De Loopplank. Of ga daarna ook even het meer verkennen met onze bootverhuurmogelijkheden.

Een gezellige én actieve activiteit om te doen samen met familie, vrienden of collega’s. Meer weten over onze E-choppers of de andere mogelijkheden? Bekijk de opties op de website of neem contact met ons op.


E-chopper huren

E-chopper huren, wilt u de omgeving van de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over stoere E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen. Daarnaast hebben de E-choppers tot circa 35 km rijplezier zonder bij te laden. Ook leuk in combinatie met het huren van een luxe sloep, kajak of SUP in de ochtend of de middag en met een lunch of diner in restaurant de Loopplank voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!

E-chopper Arrangementen

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een E-chopper.

Natuurlijk kunt u de E-chopper ook combineren met de huur van een Luxe sloep, Kajak, SUP voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

E-chopper en de omgeving

De omgeving van de Mookerplas is fantastisch om te ontdekken met onze stoere en luxe e-choppers. De Mookerplas is gelegen aan de Mookerheide In het topje van Noord Limburg op de grens met Brabant. Een natuurgebied met grote heidevelden, mooie bossen en rijk aan geschiedenis. De ideale plek om te fietsen en en te genieten van de diverse bezienswaardigheden en de vele terrasjes van de omgeving.

E-chopper routes

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u kiezen uit diverse routes zoals:

  • Plasmolen Mookerhei route; een route langs de Maas en over de Mookerheide en door de de bosrijke omgeving van de Wolfsberg en de Sint-Jansberg en door een stukje van Duitsland en langs cafés en restaurants
  • Romeinen en keramiek route; een route met een oversteek via de pont over de Maas en langs de keramiek van de Maas en de Niers en natuurlijk ook langs tal van cafés en restaurants

Reserveren huren E-chopper

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze E-choppers huren. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer comfortabel om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en we hebben ook e-choppers waarop u indien gewenst met twee personen kunt zitten.

Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren. U kunt de e-choppers huren van 09:30 tot 12:30 of van 14:30 tot 17:30. Let op: minimaal 1 jaar in het bezit van een brommercertificaat of een rijbewijs en de laatste 5 jaar geen ontzegging van de rijbevoegdheid is verplicht voor de bestuurder.