E-chopper huren Mook

Wil jij gemakkelijk én leuk het natuurgebied rondom de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen? Huur dan een stoere E-chopper in Mook bij Marina Mookerplas. Maak een E-chopper tour in Mook en geniet comfortabel van de natuur rondom de Mookerplas op deze leuke elektrische voertuigen. Met onze luxe E-choppers kun je tot wel 35 kilometer reisplezier hebben, voordat je de E-chopper op moet laden. Je kunt er ook voor kiezen om je E-chopper in Mook te combineren met het huren van één van onze luxe sloepen, kajakken of SUP’s. Zo kun je ook nog even het water gaan verkennen. Bij Marina Mookerplas heb je zó een heerlijk dagje uit in én om de Mookerplas!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!E-chopper arrangementen voor een compleet dagje uit

Als je er een complete dag van wilt maken bij de Mookerplas, bijvoorbeeld voor een familiedag of bedrijfsuitje, dan kan dat met één van onze arrangementen. Je kunt je E-chopper tour in Mook gemakkelijk combineren met een heerlijke lunch, diner of koffietafel bij restaurant De Loopplank.

Het restaurant is gelegen bij de haven. Je kunt er genieten van een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bekijk de verschillende arrangementen die we samen met restaurant De Loopplank hebben op onze website. Zo creëer je een gezellig en volledig dagje uit met familie, vrienden of collega’s bij de Mookerplas.

Met de E-chopper langs de Mookerplas

Bij Marina Mookerplas kun je gemakkelijk een luxe E-chopper huren in Mook om de natuur en omgeving van de prachtige Mookerplas te verkennen. Maak een ritje op de E-chopper, en ga daarna lekker het water op met een luxe sloep, kajak of SUP. Met de verhuurmogelijkheden van Marina Mookerplas kun je er een leuke dag van maken! Wil je nog een andere leuke activiteit doen op het water?

Een actieve én gezellige activiteit voor iedereen. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor een leuke dag bij het water? Bekijk ons aanbod op de website of neem gerust contact met ons op.


E-chopper huren

E-chopper huren, wilt u de omgeving van de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over stoere E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen. Daarnaast hebben de E-choppers tot circa 35 km rijplezier zonder bij te laden. Ook leuk in combinatie met het huren van een luxe sloep, kajak of SUP in de ochtend of de middag en met een lunch of diner in restaurant de Loopplank voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!

E-chopper Arrangementen

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een E-chopper.

Natuurlijk kunt u de E-chopper ook combineren met de huur van een Luxe sloep, Kajak, SUP voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

E-chopper en de omgeving

De omgeving van de Mookerplas is fantastisch om te ontdekken met onze stoere en luxe e-choppers. De Mookerplas is gelegen aan de Mookerheide In het topje van Noord Limburg op de grens met Brabant. Een natuurgebied met grote heidevelden, mooie bossen en rijk aan geschiedenis. De ideale plek om te fietsen en en te genieten van de diverse bezienswaardigheden en de vele terrasjes van de omgeving.

E-chopper routes

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u kiezen uit diverse routes zoals:

  • Plasmolen Mookerhei route; een route langs de Maas en over de Mookerheide en door de de bosrijke omgeving van de Wolfsberg en de Sint-Jansberg en door een stukje van Duitsland en langs cafés en restaurants
  • Romeinen en keramiek route; een route met een oversteek via de pont over de Maas en langs de keramiek van de Maas en de Niers en natuurlijk ook langs tal van cafés en restaurants

Reserveren huren E-chopper

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze E-choppers huren. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer comfortabel om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en we hebben ook e-choppers waarop u indien gewenst met twee personen kunt zitten.

Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren. U kunt de e-choppers huren van 09:30 tot 12:30 of van 14:30 tot 17:30. Let op: minimaal 1 jaar in het bezit van een brommercertificaat of een rijbewijs en de laatste 5 jaar geen ontzegging van de rijbevoegdheid is verplicht voor de bestuurder.