E-chopper Noord-Limburg

Wil jij graag een E-chopper huren in Noord-Limburg voor een leuke actieve dag in de natuur? Bij de Mookerplas, kun je een mooie E-chopper tour maken in Noord-Limburg, op de grens van Brabant en Limburg. Je kunt de omgeving van de Mookerplas gaan ontdekken op één van de luxe E-choppers van Marina Mookerplas. Wij verhuren stoere E-choppers waarmee je tot wel 35 kilometer lang reisplezier kunt hebben, zonder dat je hem op hoeft te laden. Zo heb je op een comfortabele en snelle manier een gegarandeerd leuk dagje uit in de natuur. Wil je ook eens het water op? Combineer je E-chopper in Noord-Limburg dan met één van onze andere verhuuropties, zoals een sloep, kajak of SUP.

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!E-chopper arrangementen in Noord-Limburg

Met een arrangement van Marina Mookerplas beleef je een compleet dagje uit bij de Mookerplas met vrienden, familie of collega’s. Je combineert bijvoorbeeld een E-chopper tour in Noord-Limburg met een lekkere lunch, diner of koffietafel. Dat kan bij het gezellige restaurant De Loopplank, in de haven van de Mookerplas.

Je kunt eerst een E-chopper huren in Noord-Limburg, en daarna even bijkomen van de rit in het restaurant met prachtig uitzicht over de Mookerplas. Zo heb je een compleet dagje uit op een familiedag, als bedrijfsuitje of gewoon zomaar. Bekijk de arrangementen op onze website.

Een compleet dagje uit bij Marina Mookerplas

Kom een E-chopper huren in Noord-Limburg bij Marina Mookerplas, en ga op ontdekkingstocht in de prachtige omgeving van de Mookerplas. Maak een ritje op de E-chopper, en geniet daarna van een lekker etentje in Restaurant De Loopplank. Of maak er een nóg actiever dagje van, door een kajak of SUP te huren om mee het water op te gaan.

Zoek je nog een andere leuke activiteit? Bij Marina Mookerplas kun je ook een les in eFoiling volgen. Meer weten over het huren van een E-chopper in Noord-Limburg? Neem dan gerust contact met ons op.


E-chopper huren

E-chopper huren, wilt u de omgeving van de Mookerplas in Limburg en Brabant verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over stoere E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen. Daarnaast hebben de E-choppers tot circa 35 km rijplezier zonder bij te laden. Ook leuk in combinatie met het huren van een luxe sloep, kajak of SUP in de ochtend of de middag en met een lunch of diner in restaurant de Loopplank voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!

E-chopper Arrangementen

Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een E-chopper.

Natuurlijk kunt u de E-chopper ook combineren met de huur van een Luxe sloep, Kajak, SUP of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

  E-chopper en de omgeving

  De omgeving van de Mookerplas is fantastisch om te ontdekken met onze stoere en luxe e-choppers. De Mookerplas is gelegen aan de Mookerheide In het topje van Noord Limburg op de grens met Brabant. Een natuurgebied met grote heidevelden, mooie bossen en rijk aan geschiedenis. De ideale plek om te fietsen en en te genieten van de diverse bezienswaardigheden en de vele terrasjes van de omgeving.

  E-chopper routes

  Als u bij ons een E-chopper huurt kunt u kiezen uit diverse routes zoals:

  • Plasmolen Mookerhei route; een route langs de Maas en over de Mookerheide en door de de bosrijke omgeving van de Wolfsberg en de Sint-Jansberg en door een stukje van Duitsland en langs cafés en restaurants
  • Romeinen en keramiek route; een route met een oversteek via de pont over de Maas en langs de keramiek van de Maas en de Niers en natuurlijk ook langs tal van cafés en restaurants

  Reserveren huren E-chopper

  Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze E-choppers huren. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer comfortabel om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en we hebben ook e-choppers waarop u indien gewenst met twee personen kunt zitten.

  Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren. U kunt de e-choppers huren van 09:30 tot 12:30 of van 14:30 tot 17:30. Let op: minimaal 1 jaar in het bezit van een brommercertificaat of een rijbewijs en de laatste 5 jaar geen ontzegging van de rijbevoegdheid is verplicht voor de bestuurder.