Kajakken Cuijk

Zoek jij een plek waar je een kajak kunt huren in Cuijk? Op de Mookerplas kun je heerlijk kajakken vlakbij Cuijk. Marina Mookerplas heeft twee éénpersoons kajaks en drie tweepersoons kajaks tot onze beschikking. Onze kajaks zijn geschikt voor jong en oud en eenvoudig te besturen. Zo kun je al varend het meer en de omgeving gaan verkennen. Als je nog meer wilt beleven rondom het meer, kun je bij ons je kajak combineren met een luxe sloep, SUP of E-chopper. Zo kun je er een mooie dag in de natuur van maken in én om de Mookerplas.

Let wel op om vooraf een Kajak te reserveren, want vol is vol er zijn maar 4 Kajaks beschikbaar.Kajak Arrangementen

Na een dagje actief kajakken en het meer verkennen even heerlijk ontspannen met een hapje en drankje. Als dat je goed in oren klinkt, kun je ervoor kiezen om een kajak arrangement te reserveren bij Marina Mookerplas. Na het kajakken ga je terug naar de haven voor een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak bij restaurant De Loopplank. Wij hebben een aantal speciale arrangementen waar je uit kunt kiezen, in combinatie met een kajak huren vlakbij Cuijk.

Restaurant De Loopplank is gelegen bij de haven van de Mookerplas en heeft een prachtig uitzicht op het water. Zo kun je nog even nagenieten van je kajakavontuur! Een arrangement kan ook ideaal zijn voor een familiedag, bedrijfsuitje of uitje met vrienden.

Kajakken met Marina Mookerplas

Zoek je een kajak in Cuijk, dan ben je bij de Mookerplas aan het juiste adres. Bij ons vind je een kajak vlakbij Cuijk om te huren voor een heerlijke, actieve dag op het water. Reserveer jouw kajaks op onze website, eventueel samen met een kajak arrangement. Bij Marina Mookerplas vind je ook andere mogelijkheden om te genieten van het water en de natuur.

Wij verhuren ook luxe sloepen, SUP’s en stoere E-choppers om de omgeving mee te verkennen. Combineer de huur van een kajak met bijvoorbeeld een E-chopper om zowel het water als de omliggende omgeving te ontdekken. Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk de website of neem contact met ons op.Kajak huren Limburg

Het huren van een Kajak bij Marina Mookerplas in Limburg is voor alle leeftijden en heel leuk! Marina Mookerplas beschikt over 2 éénpersoons Kajaks en 2 tweepersoons Kajaks welke te huur zijn. De Kajaks van Marina Mookerplas zijn geschikt voor jong en oud en eenvoudig te besturen om al varend de omgeving van de Mookerplas te verkennen.

Let wel op om vooraf een Kajak te reserveren, want vol is vol er zijn maar 4 Kajaks beschikbaar.

Kajak Arrangementen

Als u bij ons een kajak huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een kajak.

Natuurlijk kunt u de kajak ook combineren met de huur van een Luxe sloep, E-chopper, SUP of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

    Reserveren huren Kajak

    Via onderstaande reserveringsmodule kunt een van onze 4 Kajaks huren per dag van 10:00 tot 20:00. Dus de hele dag ter beschikking of meerdere dagen indien gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00. Lekker actief kajakken op het water en volop genieten!