Kajak in Mook huren

Wil jij gaan kajakken in Mook? Bij Marina Mookerplas kun je een kajak huren in Mook om mee te varen over de prachtige Mookerplas. Wij hebben twee éénpersoons kajaks en drie tweepersoons kajaks tot onze beschikking. Ze zijn geschikt voor zowel jong als oud en gemakkelijk te besturen. Met een kajak in Mook kun je al varend het meer en de omgeving gaan verkennen. Wil je nog meer beleven op en rondom de Mookerplas? Bij Marina Mookerplas vindt je ook andere mogelijkheden om het meer mee te gaan verkennen, zoals SUP’s en E-choppers.

Let wel op om vooraf een Kajak te reserveren, want vol is vol er zijn maar 4 Kajaks beschikbaar.Arrangementen met de kajak

Als je bij ons een kajak komt huren in Mook, dan kun je ook kiezen voor één van onze speciale arrangementen. Na het kajakken kom je terug bij de haven voor een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak in restaurant De Loopplank.

Het restaurant ligt aan de haven en heeft een geweldig uitzicht op de Mookerplas. Zo kun je ontspannen nagenieten van je kajakavontuur met een hapje en een drankje. Ook voor een bedrijfsuitje, familiedag of uitje met vrienden met de kajak, kan een arrangement een leuke toevoeging zijn. Zo creëer je een compleet dagje uit bij Marina Mookerplas!

Kajakken op de Mookerplas

Als jij wil gaan kajakken in Mook dan kun je terecht bij Marina Mookerplas. Reserveer onze kajaks via de website voor een dagdeel, dag of zelfs meerdere dagen. Voor een complete ervaring op de Mookerplas kun je onze diverse verhuurmogelijkheden combineren.

Huur bijvoorbeeld een stoere E-chopper bij je kajak, zodat je zowel het water als de omgeving kan gaan verkennen. Of boek een arrangement bij restaurant De Loopplank voor een mooie afsluiter van je kajak-uitje. Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk de website of neem contact met ons op.Kajak huren Limburg

Het huren van een Kajak bij Marina Mookerplas in Limburg is voor alle leeftijden en heel leuk! Marina Mookerplas beschikt over 2 éénpersoons Kajaks en 2 tweepersoons Kajaks welke te huur zijn. De Kajaks van Marina Mookerplas zijn geschikt voor jong en oud en eenvoudig te besturen om al varend de omgeving van de Mookerplas te verkennen.

Let wel op om vooraf een Kajak te reserveren, want vol is vol er zijn maar 4 Kajaks beschikbaar.

Kajak Arrangementen

Als u bij ons een kajak huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een kajak.

Natuurlijk kunt u de kajak ook combineren met de huur van een Luxe sloep, E-chopper, SUP of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

    Reserveren huren Kajak

    Via onderstaande reserveringsmodule kunt een van onze 4 Kajaks huren per dag van 10:00 tot 20:00. Dus de hele dag ter beschikking of meerdere dagen indien gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00. Lekker actief kajakken op het water en volop genieten!