Kajakken Noord-Limburg

Wil jij graag een kajak huren in Noord-Limburg voor een leuke en actieve dag op het water? Op de Mookerplas, op de grens van Brabant en Limburg, kun je heerlijk kajakken in Noord-Limburg. Kies voor een éénpersoons of tweepersoons kajak van Marina Mookerplas en ga op een avontuurlijke manier het water ontdekken. Onze kajaks zijn geschikt voor alle leeftijden en zeer eenvoudig te besturen. Wil je nog meer beleven op en rondom het water? Dan kun je ook bij Marina Mookerplas terecht voor de verhuur van een sloep, SUP of een stoere E-chopper. Zo kun je er een complete dag uit van maken rondom de Mookerplas!Kajak arrangement Noord-Limburg

Nadat je sportief het water over bent gegaan in je kajak, is het fijn om even lekker uit te rusten en te ontspannen. Daarom biedt Marina Mookerplas verschillende arrangementen voor bij het kajak huren in Noord-Limburg. Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak.

Dan ben je na het kajakken in Noord-Limburg welkom bij restaurant De Loopplank, in de haven van de Mookerplas. Daar kun je dan genieten van een hapje en drankje met een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Dat is lekker nagenieten van je kajakavontuur! Een arrangement is daarbij perfect voor een dagje uit met familie, vrienden, of collega’s.

Kajak huren Noord-Limburg

Kies jouw kajak in Noord-Limburg bij Marina Mookerplas, en ga genieten van een sportieve dag op het water. Reserveer jouw kajaks via onze website, eventueel in combinatie met een arrangement, of met één van onze andere verhuurmogelijkheden.

Wij hebben ook luxe sloepen, SUP’s en E-choppers waar je de omgeving mee kunt verkennen. Zo zijn bij Marina Mookerplas de mogelijkheden oneindig om er een leuke dag op én rondom het water van te maken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.Kajak huren Limburg

Het huren van een Kajak bij Marina Mookerplas in Limburg is voor alle leeftijden en heel leuk! Marina Mookerplas beschikt over 2 éénpersoons Kajaks en 2 tweepersoons Kajaks welke te huur zijn. De Kajaks van Marina Mookerplas zijn geschikt voor jong en oud en eenvoudig te besturen om al varend de omgeving van de Mookerplas te verkennen.

Let wel op om vooraf een Kajak te reserveren, want vol is vol er zijn maar 4 Kajaks beschikbaar.

Kajak Arrangementen

Als u bij ons een kajak huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een kajak.

Natuurlijk kunt u de kajak ook combineren met de huur van een Luxe sloep, E-chopper, SUP of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

    Reserveren huren Kajak

    Via onderstaande reserveringsmodule kunt een van onze 4 Kajaks huren per dag van 10:00 tot 20:00. Dus de hele dag ter beschikking of meerdere dagen indien gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00. Lekker actief kajakken op het water en volop genieten!