Sloepverhuur Cuijk

Zoek jij een plek om een sloep te huren vlakbij Cuijk? Bij Marina Mookerplas vind je een sloepverhuur in de buurt van Cuijk met luxe sloepen om mee het water op te gaan. Onze sloepen zijn luxe, comfortabel en gemakkelijk te besturen. Met een luxe sloep kun je volop genieten. Heerlijk varen over de Mookerplas met een hapje of drankje erbij. De gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, maken onze sloepen heel fijn om een dagje in te vertoeven. Combineer je sloep vlakbij Cuijk bijvoorbeeld met één van onze kajaks of SUPs, om er een nog actievere dag van te maken. Bij Marina Mookerplas vind je alles om het meer en de natuur te verkennen!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Sloep arrangementen Cuijk

Voor een compleet dagje uit bij de Mookerplas, kun je ook kiezen voor één van onze sloep arrangementen. Je kunt een sloep huren vlakbij Cuijk en lekker de Mookerplas op varen. Daarna kun je terecht bij restaurant De Loopplank voor een heerlijk diner, lunch of koffie met gebak. Een arrangement is ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of gezellig uitstapje met vrienden.

Het restaurant is gelegen bij de haven van de Mookerplas en biedt een prachtig uitzicht op het meer. Zo kun je na het varen met de luxe sloep genieten van een heerlijke en goedverzorgde maaltijd. Dat maakt je uitstapje naar de Mookerplas helemaal compleet!

Oneindige mogelijkheden bij Marina Mookerplas

Reserveer één van onze luxe sloepen van Amigo of Ariadne via onze reserveringsmodule. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal vijf personen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. Wij verhuren alleen niet aan groepen jongeren en de bestuurder moet minimaal 27 jaar zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de huur van je sloep te combineren met een kajak, SUP of E-chopper, om de Mookerplas nog beter te kunnen verkennen. Of kies één van onze arrangementen met restaurant De Loopplank voor een mooi dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk de website of neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!