Sloepverhuur Limburg

Zoek jij een mooie locatie om een sloep te huren in Limburg? De Mookerplas is een prachtig meer gelegen in Limburg, vlakbij de grens met Brabant. Met een mooie omgeving en het heerlijke water is het de ideale plek om met een sloep te gaan varen. Marina Mookerplas heeft een sloepverhuur in Limburg met een aantal luxe sloepen die je kunt reserveren voor jouw dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Onze sloepen zijn comfortabel, hebben een 9.8 pk motor en zijn gemakkelijk te besturen. In de sloep is het echt genieten van het uitzicht met een hapje of drankje. Met een gezellige rondzit en handige biminitop tegen de zon, kun je gemakkelijk een dag vertoeven op het water.

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Sloep arrangementen in Limburg

Als je de hele dag op het water bent geweest met de sloep in Limburg, is het heerlijk om nog even na te genieten met uitzicht op het meer en heerlijke versnaperingen. Daarom kun je bij Marina Mookerplas een sloep arrangement boeken.

Ga eerst het water op met de luxe sloep, en kom vervolgens terug naar de haven voor een heerlijk diner, lunch of koffie met gebak bij restaurant De Loopplank. Het restaurant is gelegen aan de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Met één van onze arrangementen kun je je dagje uit compleet maken, ideaal voor een familiedag, bedrijfsuitje of om een gezellige dag met vrienden af te sluiten.

Een mooie dag op het water bij Marina Mookerplas

Bij Marina Mookerplas kun je een luxe sloep huren in Limburg en er een mooie en ontspannen dag van maken op de Mookerplas. Je kunt bij ons een sloep van Ariadne of Amigo huren via onze reserveringsmodule. Je hebt geen vaarbewijs nodig om de sloep te besturen, maar de bestuurder moet wel minimaal 27 jaar oud zijn. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Wil er een actieve dag van maken?

Kies er dan voor om de huur van je sloep te combineren met één van onze andere verhuurmogelijkheden, zoals een kajak, SUP of E-chopper. Zo kun je het meer nog beter gaan verkennen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!