Sloepverhuur Mook

Wil jij een fijne sloep huren in Mook om heerlijk mee over de Mookerplas te varen? Marina Mookerplas heeft een sloepverhuur in Mook waar je luxe sloepen kunt reserveren voor jouw dagje uit op het water. Onze sloepen zijn comfortabel, hebben een 9.8 pk motor en zijn gemakkelijk te besturen. Met een gezellige rondzit en een biminitop tegen de zon, zijn onze luxe sloepen uitermate geschikt om er een mooie dag van te maken met vrienden, familie of collega’s. Een sloep in Mook is ultiem genieten met een hapje of drankje op de prachtige Mookerplas. Wil je er een nog een actievere dag van maken? Combineer dan je luxe sloep met een van onze kajaks, SUPs of E-choppers. Marina Mookerplas heeft alles in huis om er een mooie dag van te maken in én om het water.

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Sloep arrangementen in Mook

Kies één van onze arrangementen met een sloep in Mook en maak er een compleet dagje uit van. Neem eerst je sloep mee het water op voor een leuke ervaring op het water, en kom vervolgens terug naar de haven voor een heerlijk diner, lunch of koffie met gebak bij restaurant De Loopplank.

De Loopplank ligt aan de haven en heeft een prachtig uitzicht over de Mookerplas. Met de verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils en kun je je dagje op het water heerlijk afsluiten. Een sloep arrangement is perfect voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of gezellige dag met vrienden.

Ontdek de mogelijkheden bij Marina Mookerplas

Kom een luxe sloep huren in Mook bij Marina Mookerplas en ga ontspannen het prachtige meer verkennen. Je kunt één van onze sloepen van Amigo of Ariadne reserveren via onze website. De sloepen zijn geschikt voor maximaal vijf personen en een vaarbewijs is niet nodig. Wel moet de bestuurder ouder zijn dan 27 jaar.

Bekijk ook eens de mogelijkheden om je sloep te combineren met een kajak, SUP of E-chopper. Zo zijn er nog meer opties om de Mookerplas én de omgeving te ontdekken. Wil je nog een sportieve activiteit doen op het water? Bij Marina Mookerplas bieden wij ook lessen in eFoilen. Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk de website of neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. Ook als je wil leren eFoilen ben jij bij ons aan het juiste adres. Een lesje eFoilen kun je bij ons reserveren. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!