Sloepverhuur Noord-Limburg

Zoek jij een mooie plek om met een sloep in Noord-Limburg het water op te gaan? De Mookerplas is de ideale locatie voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Marina Mookerplas is de jachthaven van de Mookerplas waar je een sloep kunt huren in Noord-Limburg. In een luxe sloep kun je volop genieten: gezellig zitten in de rondzit met een hapje of drankje erbij. Ze zijn comfortabel en zeer gemakkelijk te besturen. Combineer je sloep in Noord-Limburg met één van onze kajaks of SUP’s, voor een actief element aan je dagje op het water. Bij Marina Mookerplas zijn de mogelijkheden oneindig!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!Sloepverhuur arrangement Noord-Limburg

Wil je een compleet dagje uit bij de Mookerplas? Kies dan voor één van onze sloep arrangementen. Je kunt een sloep huren in Noord-Limburg, en daarbij kiezen voor een heerlijk diner, lunch of koffie met gebak in restaurant De Loopplank.

Het restaurant is gelegen bij de haven van de Mookerplas, met prachtig uitzicht over het water. Zo’n arrangement is perfect voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Je gaat eerst lekker het water op, en daarna gezellig napraten in het restaurant. Zo heb je een gezellige dag bij Marina Mookerplas!

Sloepverhuur Noord-Limburg

Bij Marina Mookerplas kun je één van onze luxe sloepen huren, van Amigo of van Ariadne. Ze zijn beiden geschikt voor maximaal vijf personen en een vaarbewijs is niet nodig. Wel moet de bestuurder minimaal 27 jaar oud zijn.

Kies voor een sloep arrangement met heerlijk etentje in restaurant de Loopplank, of combineer je sloep met een kajak, SUP of stoere E-chopper, om er een actief dagje van te maken. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om er een fijne dag op én om het water van te maken!


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!