Sloepverhuur Plasmolen

Wil jij graag een sloep huren in Plasmolen? Marina Mookerplas heeft een sloepverhuur vlakbij Plasmolen om mee te kunnen varen over de Mookerplas. Onze luxe sloepen zijn ideaal om een gezellig dagje op het water mee door te brengen. Ze zijn luxe, comfortabel en gemakkelijk te besturen. Ga zitten in de gezellige rondzit met een hapje en drankje erbij, en zit beschut onder de handige biminitop. Zo kun je de hele dag heerlijk vertoeven op het water in een sloep in Plasmolen. Je kunt alleen een sloep huren in Plasmolen, of je dag combineren met een sportief element, met een kajak of SUP. Of maak na het varen een ritje op een stoere E-chopper. Het kan allemaal bij Marina Mookerplas!Sloep arrangementen Plasmolen

Bij Marina Mookerplas bieden wij ook een arrangement bij het sloep huren in Plasmolen. Nadat je heerlijk wat tijd hebt doorgebracht op het water in je luxe sloep, kun je terecht bij restaurant De Loopplank voor een diner, lunch of koffietafel.

Je krijgt een heerlijke, goedverzorgde maaltijd, terwijl je in de sfeer blijft van het water. Het restaurant ligt bij de haven en je hebt een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Een sloep arrangement is ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje, of uitstapje met vrienden. Zo maak je een dagje uit helemaal compleet!

Ontdek de mogelijkheden

Bij de sloepverhuur vlakbij Plasmolen van Marina Mookerplas heb je de keuze uit twee verschillende soorten luxe sloepen. Kies voor de Amigo of Ariadne sloep via onze reserveringsmodule. Ze zijn beiden geschikt voor maximaal vijf personen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. De bestuurder moet wel minimaal 27 jaar oud zijn, en wij verhuren niet aan grote groepen jongeren.

Combineer je sloep in Plasmolen met één van onze andere verhuurmogelijkheden, zoals een kajak, SUP of E-chopper, en maak er een compleet dagje uit van. Meer weten over wat je allemaal kunt doen bij Marina Mookerplas? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Bootverhuur Cuijk

Wil jij graag een boot huren in Cuijk om heerlijk mee te varen en te genieten van de natuur? Bij Marina Mookerplas hebben wij diverse opties voor bootverhuur in de buurt van Cuijk. Bij ons vind je allerlei mogelijkheden om de Mookerplas met plezier en avontuur te kunnen beleven. Huur bij ons een luxe sloep of kajak en combineer het met onze andere opties, zoals een SUP of een E-chopper. Zo kun je de Mookerplas én de omgeving ultiem beleven en er een mooi dagje uit van maken!

Let wel op om vooraf een sloep te reserveren, want vol is vol!

De mogelijkheden

Bij Marina Mookerplas hebben wij twee luxe sloepen, te verhuren om het meer mee te kunnen ontdekken. Met een luxe sloep kun je volop genieten: lekker varen over het water met een hapje of drankje erbij. Met een gezellige rondzit en een handige biminitop tegen de zon, kunt u heerlijk een dagje vertoeven in de sloep. De kajaks zijn iets avontuurlijker, maar geschikt voor alle leeftijden! Ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal om de plas en de omgeving mee te verkennen. Zoek je iets dat actiever is dan een boot in Cuijk? Kies er dan voor om een SUP te huren, waarmee je sportief over het water beweegt.

Voor een lekker weekje of weekendje weg op het water, in zowel de zomer als de winter, kun je er ook voor kiezen om een Houseboat boot te huren vlakbij Cuijk bij Marina Mookerplas. Hiermee kunt u genieten van een luxe vakantieverblijf op het water, en de omgeving en recreatieactiviteiten verkennen.

Een heerlijke dag bij Marina Mookerplas

Kies een boot vlakbij Cuijk van Marina Mookerplas en ga heerlijk het prachtige meer verkennen! Je kunt bijvoorbeeld ook een luxe sloep combineren met het huren van een SUP, kajak of een handige E-chopper om door de omgeving te rijden. Ook als je wil leren eFoilen ben jij bij ons aan het juiste adres. Een lesje eFoilen kun je bij ons reserveren. De mogelijkheden zijn oneindig om er een leuke dag rondom de plas van te maken voor een bedrijfsuitje, familiedagje of gewoon een gezellige dag met vrienden. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!