Suppen in Limburg

Zoek jij een mooie locatie om te gaan suppen in Limburg? Kom naar de Mookerplas! Gelegen in Limburg, vlakbij de grens met Brabant vind je dit prachtige meer. Bij Marina Mookerplas kun je jouw SUP huren in Limburg voor een actief dagje op het water. Onze SUP’s zijn ideaal om het meer en de omgeving mee te verkennen, en zijn geschikt voor iedereen. Ook als je het suppen voor het eerst uit wil proberen, kan dat met de SUP’s van Marina Mookerplas. Wij hebben vijf SUP’s, die je kunt huren voor bijvoorbeeld een gezellige en sportieve dag met familie, vrienden of collega’s. Daarnaast kun je je dag bij de Mookerplas aanvullen met een luxe sloep, kajak of stoere E-chopper. Bij Marina Mookerplas zijn de mogelijkheden oneindig!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!SUP Arrangementen

Als je de hele dag op het water bent geweest, is het heerlijk om nog even te ontspannen met een hapje en drankje. Daarom kun je na het suppen in Limburg op de Mookerplas terecht bij restaurant De Loopplank voor een heerlijke lunch, diner of koffie met gebak. Wij bieden verschillende arrangementen die je kunt boeken als je een SUP gaat huren in Limburg. Ga eerst lekker het meer verkennen op de SUP, en kom daarna terug naar de haven voor een ontspannen einde van de dag.

Restaurant De Loopplank ligt aan de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Zo maak je jouw dagje suppen bij Limburg compleet. Een SUP arrangement van Marina Mookerplas is ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of voor een volledig georganiseerd dagje uit met vrienden.

Suppen op de Mookerplas

Als je graag wil suppen in Limburg, is de Mookerplas een prachtige locatie om dit te doen. Reserveer jouw SUP op onze website voor één of meerdere dagen en kom het meer beleven vanaf het water.

Naast SUP’s biedt Marina Mookerplas ook de verhuur van luxe sloepen, kajaks en stoere E-choppers. Combineer verschillende opties voor een actieve en complete dag uit bij de Mookerplas. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!SUP huren

Sup huren op de Mookerplas! Het huren van een Sup van Marina Mookerplas is volop genieten van- en op het water! Marina Mookerplas beschikt over 5 SUP's . De SUP's van Marina Mookerplas zijn voor iedereen geschikt en ook helemaal fantastisch om actief de omgeving mee te verkennen of om zomaar eens uit te proberen. Ook leuk in combinatie met het huren van een E-chopper, luxe sloep of kajak voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!

SUP Arrangementen

Als u bij ons een SUP huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een SUP.

Natuurlijk kunt u de SUP ook combineren met de huur van een E-chopper, Kajak, Luxe Sloep of een les in eFoiling voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

Reserveren SUP

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één of meerdere van de 5 SUP's huren, dit kan per dag van 09:30 tot 20:00 of voor meerdere dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00.