Suppen in Mook

Ben jij op zoek naar een mooie plek om te gaan suppen in Mook? Op de Mookerplas kun je heerlijk suppen bij Mook en genieten van het water en de omgeving. Bij Marina Mookerplas kun je jouw SUP huren in Mook om er een mooie dag op het meer van te maken. Onze SUP’s zijn geschikt voor iedereen en ideaal om op een actieve manier de omgeving mee te verkennen. Of je nu een ervaren supper bent, of het gewoon eens uit wil proberen. Wij beschikken over vijf SUP’s, die je ook kunt huren voor bijvoorbeeld een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Combineer je SUP ook eens met één van onze luxe sloepen, kajaks of E-choppers voor een complete dag op én om het water.

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!SUP Arrangementen bij Marina Mookerplas

Na een actief dagje suppen, kun je met één van onze arrangementen heerlijk nagenieten met een hapje en een drankje. Kom je een SUP huren in Mook bij Marina Mookerplas, dan kun je meteen een arrangement reserveren bij restaurant De Loopplank. Kom ontspannen in het restaurant met een goed verzorgde lunch, diner of koffie met gebak.

Restaurant De Loopplank is gelegen bij de haven van de Mookerplas, en heeft een prachtig uitzicht op het meer. Zo kun je nog even ontspannen genieten van het meer en omgeving. Met een SUP arrangement van Marina Mookerplas sluit je jouw SUP-dag fijn af!

Suppen in Mook bij Marina Mookerplas

Reserveer jouw SUP bij Marina Mookerplas via onze reserveringsmodule. Dit kan per dag of zelfs voor meerdere dagen. Kom op een actieve en leuke manier genieten van het water en de omgeving van de Mookerplas met vrienden, familie of collega’s.

Wil je nog meer beleven bij het meer? Kies er dan voor om de huur van jouw SUP te combineren met één van onze andere verhuuropties, zoals een luxe sloep, kajak of E-chopper. Zo kun je de plas en de omgeving nog beter gaan verkennen. Zoek je nog een sportieve activiteit? Bij Marina Mookerplas kun je ook een leuke les in eFoiling volgen. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de website of neem contact met ons op.SUP huren

Sup huren op de Mookerplas! Het huren van een Sup van Marina Mookerplas is volop genieten van- en op het water! Marina Mookerplas beschikt over 5 SUP's . De SUP's van Marina Mookerplas zijn voor iedereen geschikt en ook helemaal fantastisch om actief de omgeving mee te verkennen of om zomaar eens uit te proberen. Ook leuk in combinatie met het huren van een E-chopper, luxe sloep of kajak voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!

SUP Arrangementen

Als u bij ons een SUP huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een SUP.

Natuurlijk kunt u de SUP ook combineren met de huur van een E-chopper, Kajak, Luxe Sloep voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

Reserveren SUP

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één of meerdere van de 5 SUP's huren, dit kan per dag van 09:30 tot 20:00 of voor meerdere dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00.