Suppen Noord-Limburg

Zoek jij een mooie plek om te suppen in Noord-Limburg? Je kunt een heerlijke dag doorbrengen op het water van de Mookerplas, door een SUP te huren in Noord-Limburg bij Marina Mookerplas. Onze SUP’s zijn ideaal om op een actieve manier het water mee te verkennen. Daarbij is suppen in Noord-Limburg een leuke activiteit voor iedereen, van jong tot oud. Daarmee is het een ideale activiteit voor een familiedag, uitje met vrienden of bedrijfsfeestje. Naast SUP’s vind je bij Marina Mookerplas een hoop andere verhuurmogelijkheden om te genieten van een dagje uit op én om de Mookerplas. Combineer je SUP bijvoorbeeld met een luxe sloep of stoere E-chopper.

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!SUP Arrangementen in Noord-Limburg

Na een sportief rondje suppen, is het tijd om even te ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Daarom biedt Marina Mookerplas sup arrangementen met een lunch, diner, of koffie met gebak. Je kunt eerst een SUP huren in Noord-Limburg en actief de Mookerplas ontdekken.

Vervolgens ben je welkom bij restaurant De Loopplank in de haven van de Mookerplas. Daar kun je dan lekker eten en drinken met prachtig uitzicht op de Mookerplas. Zo kun je samen nog lekker nagenieten van het suppen en maak je jouw dagje uit bij het water compleet!

Sup huren Noord-Limburg

Als jij een SUP wil huren in Noord-Limburg, dan is Marina Mookerplas de juiste keuze. Kom genieten van de Mookerplas en de prachtige omgeving en maak er een leuke dag van met familie, vrienden of collega’s. Wil je nog meer beleven op het water?

Je kunt je SUP ook combineren met de huur van één van onze luxe sloepen, kajaks of E-choppers. Of volg samen een spannend lesje in eFoiling op het water. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om er een leuke dag op én om het water van te maken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.SUP huren

Sup huren op de Mookerplas! Het huren van een Sup van Marina Mookerplas is volop genieten van- en op het water! Marina Mookerplas beschikt over 5 SUP's . De SUP's van Marina Mookerplas zijn voor iedereen geschikt en ook helemaal fantastisch om actief de omgeving mee te verkennen of om zomaar eens uit te proberen. Ook leuk in combinatie met het huren van een E-chopper, luxe sloep of kajak voor een heerlijk dagje uit!

Let wel op om vooraf een SUP te reserveren want vol is vol er zijn er maar 5 beschikbaar!

SUP Arrangementen

Als u bij ons een SUP huurt kunt u ook kiezen om koffie met gebak een lunch of diner te nuttigen, zie hier de kaart met de speciale arrangementen bij restaurant de Loopplank die u kunt kiezen in combinatie met de huur van een SUP.

Natuurlijk kunt u de SUP ook combineren met de huur van een E-chopper, Kajak, Luxe Sloep voor een heerlijk dagje uit of bedrijfsactiviteit!

Restaurant de Loopplank is gelegen bij de haven en heeft een prachtig uitzicht op de Mookerplas. Bij restaurant de Loopplank is het volop genieten.

Reserveren SUP

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één of meerdere van de 5 SUP's huren, dit kan per dag van 09:30 tot 20:00 of voor meerdere dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om te huren van 10:00 tot 13:30 of van 14:00 tot 17:00.